Op zaterdag 10 juni 2023 vindt de 2e editie van de Badeendjesrace plaats, weer in Naarden Vesting. Het gaat om een inzamelingsactie voor een goed doel door een aantal Lionsclubs uit het Gooi en Almere. Zet de datum vast in je agenda!!

Zaterdag 18 september 2021

En eindelijk ging het door en hoe. Het was prachtig weer en het was een groot succes, zie het filmpje:

https://youtu.be/qsuQZRx62H

 

Woensdag 1 september 2021

Het gaat dan nu echt gebeuren op 18 September aanstaande! De badeendjes worden uit quarantaine gehaald en mogen eindelijk gaan zwemmen in de Nieuwe Haven in Naarden Vesting!

Uw eendjes zullen de race van hun leven gaan zwemmen en de eerste 20 die de finishlijn aantikken vallen in de prijzen!

Rondom het water is vertier met muziek, er is eten en drinken te koop, ook alle opbrengsten van deze verkopen gaan naar ons goede doel: Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie.

Enorm veel bedrijven werken als sponsor mee, waar we heel dankbaar voor zijn! Neem een kijkje op onze website ; www.lcgooiland.nl/badeendjesrace voor meer info hierover.

Vanaf 13.00 uur is het terrein open. Om ca. 14.00 uur zal de Sponsorbadeendenparade starten en om ca. 14.30 uur zullen de 3000 badeenden in het water plonsen.

Hoelang de eendjes er over zullen doen om de finishlijn te bereiken, laat zich raden.

Kom hen vooral aanmoedigen en breng een leuke middag in Naarden Vesting door. 

En hier kunt u loten bestellen via de QR code.:

flyer-2021-A5-17-8-2021-1.jpg

 

Hopelijk tot ziens op 18 September aanstaande! En als u in de prijzen gevallen bent en niet zelf aanwezig bent, dan wordt u door ons per telefoon of mail op de hoogte gesteld

 

Maandag 8 februari 2021

Wederom is de datum verschoven, ditmaal naar 18 september 2021. Uiteraard alleen als de dan geldende Coronamaatregelen het mogelijk maken.

 

Woensdag 29 april 2020

Gezien de huidige stand van zaken rond het Corona virus hebbende deelnemende clubs vandaag besloten om de badeendjesrace te verplaatsen naar de Landelijke

Actiedag van de Lions op 10 april 2021.

 

Dinsdag 24 maart 2020

Zoals we allemaal gehoord hebben van de overheid is het tot 1 juni 2020 verboden om evenementen te laten plaatsvinden. Dit betekent voor ons dat ook de Badeendjesrace op 18 April a.s. in Naarden Vesting helaas niet door zal gaan. De 5 Lionsclubs die dit unieke evenement organiseren respecteren uiteraard dit besluit, en zijn op het moment aan het zoeken naar een alternatieve datum later dit jaar, waarover we binnenkort meer informatie hopen te kunnen geven. Zodra we meer weten zullen we dat uiteraard direct communiceren.

De loten blijven gewoon geldig!

Houdt ook onze website www.lcgooiland.nl en onze Facebookpagina en Instagram Badeendjesrace Naarden-Vesting in de gaten voor een update.

Lionsclubs Gooiland, Gooise Meren, Almere Host, Almere Veritas en en Leoclub Almere

 

Landelijke actie 18 april 2020

De landelijke actie van 2020, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie te Utrecht, wordt in onze regio georganiseerd door Lions Club Gooiland op 18 april.

Tijdens deze actie werken de LEO club Almere Ventus Novum en de Lionsclubs Gooise Meren, Almere Veritas en Almere Host samen met Lions Club Gooiland. De actie wordt gehouden in Naarden Vesting. Er wordt o.a. een wijnproeverij onder leiding van Astrid Joosten georganiseerd. Ook is er een verloting in de vorm van een badeendjesrace. Elk eendje heeft een lotnummer. Voor de winnende eendjes zijn mooie prijzen beschikbaar.

De loten kosten € 5,- per stuk, 5 loten voor € 20,-. Ze worden per voorverkoop en ter plaatse verkocht.

Verdere informatie staat op de website van LC Gooiland.

 

 

Landelijke actie 2019

Op 13 april 2019 hebben de drie Almeerse Lions/LEO's-clubs en Lions Club Gooiland meegedaan aan de landelijke actie voor de Stichting Semmie.

Het was koud op 13 april 2019, toen we samen met Veritas en LEO-club Ventus Novum en met Lions Club Gooiland nagels hebben gelakt. Dit was in het kader van een landelijke Lions actie voor de Stichting Semmie. We hebben op twee plaatsen gelakt: op de Kemphaan en in het centrum van Almere.