Welkom op de Sinterklaas pagina

HELP SINT HELPEN

van de Lions Club Almere

Lions Club Almere biedt Almeerse bedrijven, instellingen en particulieren ook dit jaar weer de kans op een uniek bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten.

Wij, leden van Lions Club Almere, willen een zo groot mogelijk bedrag inzamelen vooral voor Stichting Kindervakantieland in Almere, een accommodatie die gerealiseerd is voor kinderen die normaal niet aan vakantie toekomen.

HELP SINT HELPEN

Voor € 50,- per kwartier, kunnen organisaties en particulieren een bezoek reserveren van een 1e klas Sinterklaas en zijn Pieten. Sint komt met twee zorgvuldig uitgekozen Pieten bij u thuis, naar uw bedrijf of winkel om familie, klanten, werknemers en hun kinderen blij te verrassen. Natuurlijk staan we open om een aangepast programma of een bezoek met meerdere Pieten met u te bespreken.

In overleg spreekt u datum, tijdstip en invulling van het bezoek door Sint en zijn Pieten af.
Vanzelfsprekend worden deze afspraken schriftelijk bevestigd en altijd stipt nagekomen!

Het is dit jaar alweer het 13e jaar, dat wij met professionele en betrouwbare Sinterklaas teams in actie komen!

Sint kunt u boeken op de volgende dagen:

zaterdag 30 november 2019

zondag 1 december 2019

woensdag 4 december 2019

donderdag 5 december 2019

boek-nu-contact-knop

Belangstellenden voor een bezoek van de Lions-Sint en zijn Pieten kunnen zich aanmelden  via het Aanmeldingsformulier Sinterklaasactie, of bellen met:

Meindert Pol van de Lions Club Almere, via 06-22493603.

Deze Sinterklaas heeft een reputatie hoog te houden. De afgelopen jaren hebben de Lions in Almere bewezen ruimschoots aan de hoge normen van Sint Nicolaas te voldoen. Wij garanderen u kwaliteit door jarenlange ervaring en inzet van enthousiaste mensen. U mag van ons een Sinterklaasbezoek verwachten met een professionele uitstraling, mooie verzorgde kostuums, correct geschminkt (afgestemd op uw wensen) en goede begeleiding. Wij zorgen niet alleen voor een enerverend en leuk maar ook kwalitatief hoogstaand bezoek.

Vele Almeerse bedrijven en (gemeentelijke) instellingen hebben ons dan ook afgelopen jaren geboekt en deze actie gesteund

Deze Sint draagt de volledige opbrengst over aan goede doelen zoals Kindervakantieland (www.kindervakantieland.nl). Het voortbestaan van Kindervakantieland is immers grotendeels afhankelijk van vrijwillige bijdragen en sponsoring, dus ook van deze actie van de “Lions” Sinterklaas en zijn Pieten.

“WIJ, MAAR VOORAL DE KINDEREN VAN KINDERVAKANTIELAND, REKENEN OP U”

Steun onze actie “Help Sint Helpen”

Heeft u geen behoefte aan een Sintbezoek, maar wilt u toch onze actie steunen?
Geef een kind een onvergetelijke vakantieweek via Kindervakantieland en maak een bijdrage over op bankrekening NL69INGB0008873890 t.n.v. Lionsclub Almere onder vermelding van Help Sint Helpen.